Vezi toate cursurile

Java Incepatori Online +Trainer

Cursul se desfasoara live si poti invata cu usurinta Java de acasa, in fata calculatorului, fiind instruit in timp real de unul din profesorii nostri. Programa este conceputa sa te pregateasca pentru dezvoltarea unor abilitati de programare mai avansate, urmand Modul Intermediari sau Bootcamp!

Aplica la curs

Program

luni, marti, joi 19:00 - 22:00 / miercuri 19:00 - 22:00, sambata 9:00 -15:00

Durata

8 saptamani

Acces la produsele Oracle

Reduceri la toata gama de produse ORACLE (ex. abonamente de studiu digitale)

Calitatea Instruirii

Iti garantam un feedback >8,5. Incearca acum un curs gratuit  si incepe sa studiezi Java din pre-course

Descriere

Programa analitica este conceputa astfel incat sa cimenteze bazele programarii in Java, pregatindu-i pe cursanti pentru dezvoltarea eficienta a unor abilitati de dezvoltare mai avansate, fie in cadrul cursului Modul Intermediari sau Coding Bootcamp!

Obiectivul final este reconversia profesionala a persoanelor talentate in IT.

Inca de la inceputuri, am depus eforturi considerabile pentru a-i ajuta pe absolventii cu rezultate academice bune sa obtina un loc de munca pe pozitii de junior Java developer si nu numai, in pofida faptului ca nu detin studii superioare de specialitate. Astfel am reusit sa dezvoltam o retea vasta de parteneri in randul companiilor de profil care au recrutat absolventii nostri si continua sa o faca cautand studentii Jademy pe Linkedin, contactandu-i prin intermediul nostru, prin recomandari sau alte platforme de recrutare.

 

Avantaje

Din confortul casei tale inveti de la practicieni cu experienta. Accesezi de oriunde materialele de studiu cat si instructorii. Poate cel mai important, evitand deplasarile, nu mai pierzi timp cu transportul.

Ai acces la suportul de curs si la platforma de studiu Jademy, chiar si dupa absolvire. Fiind primul centru de training acreditat ORACLE, ai garantia calitatii procesului de instruire.

Beneficii

Consiliere cariera
Work-shopuri de cariera in care sa inveti cum sa redactezi un CV si cum sa te prezinti la interviu.
Recomandari
Sprijin constant in obtinerea unui loc de munca prin recomandarea candidatului la interviuri in cadrul companiilor de specialitate
Orar flexibil
Depunem eforturi constante pentru a ajusta programul orar, durata cursului, precum si volumul total de studiu

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Mi-a placut cursul fiindca are o structura bine organizata, stii clar unde incepi si unde termini. Ce gaseam eu online era foarte haotic, un pic de aici, un pic de-acolo...M-a ajutat foarte mult ce am invat la curs fiindca a fost baza de care aveam nevoie. Prin intermediul Jademy mi-am gasit job-ul. La firma respectiva am facut si un training in Milan. Viitori studenti trebuie sa fie siguri ca asta isi doresc, sa aiba ambitie si incredere in ei. E "doable" - asta vine de la cineva care a facut cu totul altceva in viata.
Parere Diana Maftei

Formatul Cursului

Program:

19:00-22:00 /  9:00-15:00

Durata:

8 saptamani

Volum de studiu:

72h

Numar maxim de studenti:
Curricula: Vezi Curricula
Taxa:

2950 RON

Urmatorul curs:

9 septembrie

Metode de plata

  • Transfer bancar
  • Depunere numerar la banca

Reduceri

Plata in rate Modul Incepatori

Poti efectua plata in doua rate, prima in valoare de 2000 RON la semnarea contractului si a doua la jumatatea cursului.

Reducerea Early Bird

Reducerea Early Bird va fi luata in considerare daca plata va fi efectuata cu o luna inainte de inceperea cursului. La plata in rate, reducerea "Early Bird" nu se aplica.

Inscrie-te cu prietenul tau la curs si beneficiati de o reducere in valoare de 150 ron.

Aceasta reducere nu se cumuleaza cu promotia Early Bird.

Intrebari frecvente

Trebuie sa studiez si individual sau e suficient lucrul la ore?

Da, trebuie! Da, trebuie! Nu e greseala, am scris de doua ori ca sa evidentiem importanta acestui raspuns. Programarea se invata prin foarte multa practica.

Ce concepte din Java vom studia?

Conceptele studiate sunt prezentate in curricula specifica fiecarui curs.

Care este probabilitatea sa-mi gasesc un loc de munca ca programator dupa absolvire?

Dupa un "track" complet (Modul Incepatori + Modul Intermediari / Modul Incepatori +Coding Bootcamp) probabilitatea este foarte mare sa obtii un loc de munca sau cel putin un internship. Contextul pietei are un rol determinant in aceasta situatie. Java este cel mai utilizat limbaj de programare la nivel global si foarte solicitat si pe plan local. Multi angajatori IT au recrutat absolventi Jademy si recunosc calitatea serviciilor noastre, ceea ce ar putea reprezenta un avantaj in procesul de recrutare.

Cat de bine voi sti limbajul de programare Java dupa parcurgerea programei analitice Jademy (2 cursuri)?

Dupa absolvire se poate ajunge la un nivel minim necesar pentru a fi angajat pe o pozitie de junior sau in cadrul unui internship. Ca si in celelalte domenii insa, pentru a ajunge la un nivel inalt de cunoastere/expertiza, va trebui sa depui un efort sustinut si continuu.

Vezi toate Q&A-urile