Vezi toate cursurile

Java Modul Intermediari

Ai cunostinte de programare de baza, dar nu reusesti sa participi la cursul de bootcamp? Acest curs este dedicat persoanelor care, pe langa un job, vor sa isi aloce timp si pentru dezvoltare sau reconversie profesionala. Durata cursului este de 16 săptămâni, iar pentru studiul individual/teme recomandam cel putin cate 1 ora pe zi.

Aplica la curs

Program

luni, marti, joi 18:30 - 21:30 / miercuri 18:30 - 21:30, sambata 9:00 -15:00

Durata

16 saptamani

Acces la produsele Oracle

Reduceri la toata gama de produse ORACLE (ex. abonamente de studiu digitale)

Calitatea Instruirii

Traineri cu feedback > 8,5. 

Incearca acum un curs gratuit  si incepe sa studiezi Java din pre-course

 

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Programarea se invata petrecand cel putin cateva ore in fata calculatorului in fiecare zi. Daca esti foarte pasionat si ai pe cineva care sa te indrume va fi mult mai usor. [...] Cel mai important este sa ai o gandire logica, analitica. Pe langa aceasta ai nevoi de motivatia necesara si in final programarea sa fie un lucru care sa iti placa.
Parere Adrian Zburatura

Descriere

Acest curs este dedicat persoanelor care fie au absolvit cursurile Jademy destinate incepatorilor (Seral Incepatori sau Modul Incepatori), fie au cunostinte anterioare echivalente programei corespunzatoare modulului mentionat. Durata cursului este de 16 saptamani, iar pentru studiul individual/teme recomandam cel putin o ora pe zi.

Avantaje

Programa analitica a cursului corespunde standardelor si exigentelor ORACLE, acoperind conceptele necesare pentru obtinerea unui loc de munca.

Acces la suportul de curs si platforma de studiu Jademy, chiar si dupa absolvire

Beneficii

Suport de Curs
Acces la suportul de curs si platforma de studiu Jademy, chiar si dupa absolvire
Consiliere cariera
Work-shopuri de cariera in care sa inveti cum sa redactezi un CV si cum sa te prezinti la interviu.
Recomandari
Sprijin constant in obtinerea unui loc de munca prin recomandarea candidatului la interviuri in cadrul companiilor de specialitate

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Cred ca e foarte important sa ai o meserie aplicata care sa te faca util, dorit, de folos. Cum totul in jurul nostru se intampla cu ajutorul unui calculator, alegerea unui cariere in IT este una logica. [...] Nici greu, nici usor... As zice stufos si in continua schimbare, motiv pentru care procesul de invatare e mult mai usor cand ai langa tine un profesor/mentor/buddy.[...] Calitati necesare: ambitie, incredere, atentia la detalii si placerea de a fi provocat sa gasesti solutii.
Parere Alexandru Nicolai

Formatul Cursului

Program: luni, marti, joi 18:30 - 21:30 / miercuri 18:30 - 21:30, sambata 9:00 -15:00
Durata: 16 saptamani
Volum de studiu: 144h
Numar maxim de studenti: 15
Curricula: Vezi Curricula
Taxa: 5850 RON
Urmatorul curs: TBD

Metode de plata

  • Transfer bancar
  • Depunere numerar la banca

Reduceri

Posibilitatea platii in rate pentru Modulul Intermediari

Poti efectua plata in trei rate

Pentru perioada promotionala "Early Bird" beneficiezi de o reducere in valoare de 300 RON.

Reducerea Early Bird se aplica doar daca plata va fi efectuata cum minim 30 zile inainte de inceperea cursului, indiferent de data la care a fost semnat contractul. La plata in rate, reducerea "Early Bird" nu se aplica.

Persoanele care au mai urmat un curs Jademy beneficiaza de o reducere in valoare de 300 RON

Aceasta reducere nu se cumuleaza cu promotia Early Bird.

Inscrie-te cu prietenul tau la curs si beneficiati fiecare de o reducere in valoare de 150 RON.

Intrebari frecvente

Ce reprezinta certificarea Oracle?

Certificarea Oracle Certified Associate (OCA) este recunoscuta la nivel international si se elibereaza in urma sustinerii unui test destul de dificil la un centru autorizat Pearson Vue. Cursurile Jademy nu urmaresc in mod direct pregatirea cursantilor pentru obtinerea acestei certificari, dar parcurgerea cursului Modul Intermediari sau Coding Bootcamp reprezinta aproximativ 80% din cunostintele necesare pentru obtinerea unui scor bun la aceasta certificare. Pe canalul nostru de Youtube veti gasi opiniile mai multor absolventi care au reusit sa obtina aceasta certificare atat de dorita si totodata importanta.

Predati si alte limbaje de programare?

Nu, deocamdata doar Java. Vrem sa facem un singur lucru, dar sa-l facem bine.

Trebuie sa aduc notebook-ul meu?

Recomandam acest lucru si majoritatea cursantilor isi aduc propriile echipamente.

Trebuie sa studiez si individual sau e suficient lucrul la ore?

Da, trebuie! Da, trebuie! Nu e greseala, am scris de doua ori ca sa evidentiem importanta acestui raspuns. Programarea se invata prin foarte multa practica.

Ce concepte din Java vom studia?

Conceptele studiate sunt prezentate in curricula specifica fiecarui curs.

Care este probabilitatea sa-mi gasesc un loc de munca ca programator dupa absolvire?

Dupa un "track" complet (Modul Incepatori + Modul Intermediari / Modul Incepatori +Coding Bootcamp) probabilitatea este foarte mare sa obtii un loc de munca sau cel putin un internship. Contextul pietei are un rol determinant in aceasta situatie. Java este cel mai utilizat limbaj de programare la nivel global si foarte solicitat si pe plan local. Multi angajatori IT au recrutat absolventi Jademy si recunosc calitatea serviciilor noastre, ceea ce ar putea reprezenta un avantaj in procesul de recrutare.

Care parcurs de studiu este cel mai bun?

Cel care ti se potriveste. Fiecare optiune parcurge aproximativ aceeasi materie. Difera doar structura cursurilor (durata, program, intensitate studiu) astfel incat sa se plieze pe disponibilitatea fiecarui participant. Iata toate variantele posibile pe care le poti urma in cadrul cursurilor Jademy, pentru a ajunge la un nivel minim acceptat pentru angajare. Modul Incepatori => Modul Intermediari Modul Incepatori => Coding Bootcamp Incepatori Online +Trainer => Intermediari Online +Trainer

Cat de bine voi sti limbajul de programare Java dupa parcurgerea programei analitice Jademy (2 cursuri)?

Dupa absolvire se poate ajunge la un nivel minim necesar pentru a fi angajat pe o pozitie de junior sau in cadrul unui internship. Ca si in celelalte domenii insa, pentru a ajunge la un nivel inalt de cunoastere/expertiza, va trebui sa depui un efort sustinut si continuu.

Vezi toate Q&A-urile

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Unde au fost capitole mai grele am citit inainte, iar cand nu am inteles un concept in clasa m-am dus acasa si am cautat folosind diverse surse: carti, forumuri, etc. Am fost recomandat de Jademy pentru un interviu, am fost intrebat de notiunile teoretice si aplicate pe care le cunosc si in final am fost angajat. Pe viitorii cursanti Jademy ii sfatuiesc sa faca cat mai multe exercitii. Cu cat lucrezi mai mult cu atat intelegi mai bine notiunile care ti se prezinta si inveti mai mult.
Parere Stefan Danila
Aplica la curs