Vezi toate cursurile

Java Coding Bootcamp

Acest tip de curs este recomandat persoanelor care pot asimila repede conceptele si informatiile noi si pot face fata unui volum sustinut de invatare. Modul dedicat persoanelor care fie au absolvit cursurile Jademy destinate incepatorilor (Seral Incepatori sau Modul Incepatori), fie au cunostinte anterioare echivalente programei corespunzatoare modulului mentionat.

Aplica la curs

Program

Zilnic (luni - joi): 09:30- 14:00

Durata

8 saptamani

Acces la produsele Oracle

Reduceri la toata gama de produse ORACLE (ex. abonamente de studiu digitale)

Calitatea Instruirii

Iti garantam un feedback >8,5. Incearca acum un curs gratuit  si incepe sa studiezi Java din pre-course

 

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Dupa ce te obisnuiesti cu programarea si vezi cat de frumoasa e, nu mai vrei sa faci altceva. La 2-3 luni, m-am angajat ca Junior Developer la Enterprise Concept si ma descurc foarte bine. Daca incercam sa invat pe cont propriu si nu veneam la Jademy nu as fi lucrat acum ca developer. […] Daca vii aici doar pentru a face bani, nu vei invata foarte multe, deci fa-o fiindca iti place, vino cu o atitudine pozitiva si apuca-te sa inveti programare!
Parere Claudiu Neacsu

Descriere

Java Bootcamp, concept nou de instruire intensiva IT se adreseaza persoanelor care vor sa invete sau sa se specializeze in programare, dar in acelasi timp isi doresc o alternativa mai rapida la cursurile serale sau de weekend. Participarea in cadrul acestui program presupune prezenta zilnica.

Acest tip de curs este recomandat persoanelor care au capacitatea intelectuala de a asimila foarte repede conceptele si informatiile noi si pot face fata unui volum sustinut de munca. Avand in vedere caracterul intensiv al cursului, pentru maximizarea rezultatelor nu recomandam potentialilor studenti implicarea in alte activitati sau angajarea (fie si part time) pe durata studiului coding bootcamp.

Avantaje

Grad de retinere al cunostintelor mai mare datorita caracterului intensiv si accelerat al cursului

Acces la suportul de curs si platforma de studiu Jademy, chiar si dupa absolvire

Beneficii

Suport de Curs
Acces la suportul de curs si platforma de studiu Jademy, chiar si dupa absolvire
Consiliere cariera
Work-shopuri de cariera in care sa inveti cum sa redactezi un CV si cum sa te prezinti la interviu.
Recomandari
Sprijin constant in obtinerea unui loc de munca prin recomandarea candidatului la interviuri in cadrul companiilor de specialitate

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
As mai face o data cursul, dar stiind ce stiu acum as trage mai mult de mine sa lucrez acasa, sa exersez cat mai mult si sa imi dezvolt cat mai multe proiecte fiindca am vazut ca asta se cauta. Viitorii cursanti trebuie sa fie constienti ca vin aici sa invete si nu sa fie invatati, ca trebuie sa lucreze foarte mult singuri acasa si sa nu lipseasca de la cursuri.
Parere Cristi Grigore

Formatul Cursului

Program: Zilnic (luni - joi) 09:30- 14:00
Durata: 8 saptamani
Volum de studiu: 144h
Numar maxim de studenti: 15
Curricula: Vezi Curricula
Taxa: 5850 RON
Urmatorul curs: TBD

Metode de plata

  • Transfer bancar
  • Depunere numerar la banca

Reduceri

Plata in rate Java Coding Bootcamp

Poti efectua plata in trei rate

Pentru perioada promotionala "Early Bird" beneficiezi de o reducere in valoare de 300 RON.

Reducerea Early Bird se aplica doar daca plata va fi efectuata cum minim 30 zile inainte de inceperea cursului, indiferent de data la care a fost semnat contractul. La plata in rate, reducerea "Early Bird" nu se aplica.

Persoanele care au mai urmat un curs Jademy beneficiaza de o reducere in valoare de 300 RON

Aceasta reducere nu se cumuleaza cu promotia Early Bird.

Inscrie-te cu prietenul tau la curs si beneficiati fiecare de o reducere in valoare de 150 RON.

Intrebari frecvente

Ce reprezinta certificarea Oracle?

Certificarea Oracle Certified Associate (OCA) este recunoscuta la nivel international si se elibereaza in urma sustinerii unui test destul de dificil la un centru autorizat Pearson Vue. Cursurile Jademy nu urmaresc in mod direct pregatirea cursantilor pentru obtinerea acestei certificari, dar parcurgerea cursului Modul Intermediari sau Coding Bootcamp reprezinta aproximativ 80% din cunostintele necesare pentru obtinerea unui scor bun la aceasta certificare. Pe canalul nostru de Youtube veti gasi opiniile mai multor absolventi care au reusit sa obtina aceasta certificare atat de dorita si totodata importanta.

Predati si alte limbaje de programare?

Nu, deocamdata doar Java. Vrem sa facem un singur lucru, dar sa-l facem bine.

Trebuie sa aduc notebook-ul meu?

Recomandam acest lucru si majoritatea cursantilor isi aduc propriile echipamente.

Trebuie sa studiez si individual sau e suficient lucrul la ore?

Da, trebuie! Da, trebuie! Nu e greseala, am scris de doua ori ca sa evidentiem importanta acestui raspuns. Programarea se invata prin foarte multa practica.

Ce concepte din Java vom studia?

Conceptele studiate sunt prezentate in curricula specifica fiecarui curs.

Care este probabilitatea sa-mi gasesc un loc de munca ca programator dupa absolvire?

Dupa un "track" complet (Modul Incepatori + Modul Intermediari / Modul Incepatori +Coding Bootcamp) probabilitatea este foarte mare sa obtii un loc de munca sau cel putin un internship. Contextul pietei are un rol determinant in aceasta situatie. Java este cel mai utilizat limbaj de programare la nivel global si foarte solicitat si pe plan local. Multi angajatori IT au recrutat absolventi Jademy si recunosc calitatea serviciilor noastre, ceea ce ar putea reprezenta un avantaj in procesul de recrutare.

Care parcurs de studiu este cel mai bun?

Cel care ti se potriveste. Fiecare optiune parcurge aproximativ aceeasi materie. Difera doar structura cursurilor (durata, program, intensitate studiu) astfel incat sa se plieze pe disponibilitatea fiecarui participant. Iata toate variantele posibile pe care le poti urma in cadrul cursurilor Jademy, pentru a ajunge la un nivel minim acceptat pentru angajare. Modul Incepatori => Modul Intermediari Modul Incepatori => Coding Bootcamp Incepatori Online +Trainer => Intermediari Online +Trainer

Cat de bine voi sti limbajul de programare Java dupa parcurgerea programei analitice Jademy (2 cursuri)?

Dupa absolvire se poate ajunge la un nivel minim necesar pentru a fi angajat pe o pozitie de junior sau in cadrul unui internship. Ca si in celelalte domenii insa, pentru a ajunge la un nivel inalt de cunoastere/expertiza, va trebui sa depui un efort sustinut si continuu.

Vezi toate Q&A-urile

Ce spun studentii nostri?

Vezi video testimoniale
Mi-a placut cursul fiindca are o structura bine organizata, stii clar unde incepi si unde termini. Ce gaseam eu online era foarte haotic, un pic de aici, un pic de-acolo...M-a ajutat foarte mult ce am invat la curs fiindca a fost baza de care aveam nevoie. Prin intermediul Jademy mi-am gasit job-ul. La firma respectiva am facut si un training in Milan. Viitori studenti trebuie sa fie siguri ca asta isi doresc, sa aiba ambitie si incredere in ei. E "doable" - asta vine de la cineva care a facut cu totul altceva in viata.
Parere Diana Maftei
Aplica la curs