Politica de confidentialitate

Prin interacțiunile pe care le realizați cu Mads Capital SRL-D , respectiv www.jademy.ro ne oferiți acordul expres și neechivoc ca datele dvs. personale să fie prelucrate de către www.jademy.ro.

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, www.jademy.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situația contului de pe www.jademy.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, pentru reclamă, marketing și publicitate.

Astfel, www.jademy.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul său, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. www.jademy.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.jademy.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date, printr-o solicitare scrisă, trimisă la adresa din secțiunea contact, de pe adresa de e-mail furnizată de client la crearea contului.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntampina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor cu excepția situațiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisă, datată și semnată la adresa: contact@jademy.ro.