Cursurile Jademy

Java

Java

Java Incepatori Online +Trainer

8 saptamani
9 ore / saptamana
Cursul se desfasoara live si poti invata cu usurinta Java de acasa, in fata calculatorului, fiind instruit in timp real de unul din profesorii nostri. Programa este conceputa sa te pregateasca pentru dezvoltarea unor abilitati de programare mai avansate, urmand Modul Intermediari sau Bootcamp!
Vezi detalii curs
Java

Java Modul Intermediari

16 saptamani
9 ore / saptamana
Ai cunostinte de programare de baza, dar nu reusesti sa participi la cursul de bootcamp? Acest curs este dedicat persoanelor care, pe langa un job, vor sa isi aloce timp si pentru dezvoltare sau reconversie profesionala. Durata cursului este de 16 săptămâni, iar pentru studiul individual/teme recomandam cel putin cate 1 ora pe zi.
Vezi detalii curs
Java

Java Modul Incepatori

8 saptamani
9 ore / saptamana
Acest curs dureaza 8 saptamani in varianta cursurilor de seara. Programa analitica este conceputa astfel incat sa consolideze bazele programarii in Java, pregatindu-i pe cursanti pentru dezvoltarea eficienta a unor abilitati de programare mai avansate, fie urmand cursul Modul Intermediari sau cursul Coding Bootcamp!
Vezi detalii curs
Java

Java Coding Bootcamp

8 saptamani
18 ore / saptamana
Acest tip de curs este recomandat persoanelor care pot asimila repede conceptele si informatiile noi si pot face fata unui volum sustinut de invatare. Modul dedicat persoanelor care fie au absolvit cursurile Jademy destinate incepatorilor (Seral Incepatori sau Modul Incepatori), fie au cunostinte anterioare echivalente programei corespunzatoare modulului mentionat.
Vezi detalii curs
Java

Java Intermediari Online +Trainer

16 saptamani
9 ore / saptamana
Acest curs este o continuare a celui de baza, Java Incepatori. Cursul este destinat persoanelor vor sa-si aprofundeze cunostintele de programare pentru o eventuala recalificare sau accelerare profesionala. Durata programului (16 saptamani) permite un grad de comprehensiune al cunostintelor foarte ridicat. Cursul se desfasoara live, fiind instruit in timp real de unul din profesorii nostri.
Vezi detalii curs