Inapoi la toate articolele

Avantajele parteneriatului dintre Jademy şi Oracle pentru viitorii experţi IT

Pentru că mereu ne dorim să evoluăm şi să le oferim clienţilor noştri cât mai multe avantaje şi experienţe profesionale la cele mai ridicate standarde, anul acesta am devenit primul centru autorizat Oracle din România.

Pentru cei care încă nu au aflat, Oracle University este percepută drept unul dintre cei mai buni furnizori de training avansat la nivel mondial, iar din vara anului trecut (2016), Jademy a devenit partener Oracle în cadrul Workforce Development Program (WDP), proiectul prin care Oracle oferă pregătire de înaltă clasă pentru cei care doresc să se perfecţioneze în domeniul IT.

„Parteneriatul cu Jademy în cadrul Workforce Development Program este foarte important pentru noi. Vedem aici mai mult decât un parteneriat, de vreme ce acesta poziţionează Jademy ca unul din centrele Oracle University pentru livrare de training. Acest lucru ne dă ocazia să extindem serviciile Oracle către public, astfel cursanţii pot folosi materiale originale create de dezvoltatorii Oracle şi, în acelaşi timp, avantajul mediului şi practicilor Oracle pentru cursuri“, au fost cuvinte adresate de directorul de vânzări pentru România al Oracle University, Dan Gârlaşu, pentru a descriere relaţia dintre compania pe care o reprezintă şi Jademy.

Jademy a devenit centru autorizat Oracle în România într-un moment în care conţinutul şi învăţarea în mediul digital devin tendinţa dominantă. Acest fapt îi permite să vândă clienţilor săi toate cursurile digitale Oracle, ajutându-i astfel să se pregătească adecvat pentru certificările profesionale Oracle.

„Imaginaţi-vă o vacanţă all inclusive în care beneficiaţi de tot ce aveţi nevoie. Cursurile noastre oferă o experienţă completă la cele mai înalte standarde. Conţinutul este în permanenţă actualizat la ultimele versiuni de software, iar soluţiile de training sunt disponibile pentru întreaga stivă de software şi hardware Oracle şi nu numai, dacă este să ne referim şi la Java“, completează Dan Gârlaşu.

Dezvoltarea cursurilor este coordonată alături de toate echipele de ingineri responsabili de diferitele niveluri ale stivei Oracle. De asemenea, trainingurile au la bază implementări Oracle reale, oferind astfel cel mai eficient program de pregătire existent pentru tehnologia Oracle.

Java este unul dintre cele mai folosite limbaje de programare şi nu există nicio cale mai bună de a învăţa decât de la sursă. Prin acest parteneriat, Jademy poate livra traininguri complete de la Oracle University şi seminarii de pregătire pentru certificare Java. „Seminariile se desfăşoară în ritm accelerat şi oferă şi recapitulări axate pe obiective în cadrul formatului on demand. Astfel, cursanţii pot învăţa online în ritmul lor. De asemenea, este important de ştiut că aceste cursuri sunt disponibile şi în pachetele Certification Value“, mai spune reprezentantul Oracle University în România.

Prin parteneriatul dezvoltat cu Jademy, Oracle University îşi propune să atingă noi categorii de potenţiali clienţi, aşa cum sunt tinerii pasionaţi de Java, în special studenţii nerăbdători să înveţe cât mai mult şi să înceapă cât mai rapid o carieră profitabilă, dar şi persoane în căutarea unei reconversii profesionale.

„Fiind o companie tânără, Jademy aduce un suflu proaspăt în business-ul educaţiei profesionale. Echipa Jademy şi-a manifestat dorinţa şi are potenţialul de a creşte şi de a deveni un partener oficial Oracle care se adresează noilor categorii de cursanţi ce nu au mai fost până acum niciodată într-un centru de training Oracle“, dezvăluie Dan Gârlaşu.

Limbajul Java rămâne la mare căutare pe piaţa locurilor de muncă din domeniul IT, iar statisticile arată că acest lucru nu dă semne că se va schimba pentru cel puţin încă cinci ani de acum înainte. De altfel, oricine a consultat deja cererea de forţă de muncă a observat că angajatorii caută candidaţi cunoscători ai limnajului Java, acesta fiind unul dintre cele mai utiliazate, dacă nu chiar unicul folosit pentru dezvoltarea majorităţii aplicaţiilor pentru mobil de exemplu.

„Împreună cu Jademy urmărim să adresăm această cerere. În viitorul apropiat vom vedea o diversificare, pentru că noi paradigme precum Big Data sau Internet of things vor solicita cunoştinţe avansate de Java în relaţie cu alte abilităţi din IT“, conchide Sales Managerul Oracle University, Dan Gârlaşu.  

Evident, aşteptăm cu nerăbdare să putem oferi acest tip de experienţă educaţională viitorilor noştri studenţi, cărora, împreună cu Oracle, le punem la dispoziţie o ofertă diversificată de cursuri pentru începători, mediu-avansaţi şi avansaţi, dar şi pregătire în regim de bootcamp.